Mart en Coen Goudzwaard, Gebroeders Goudzwaard aangenaam!
Lees onder de foto verder. ;)

Als jonge jongens van 12 jaar begonnen we met het wassen en poetsen van auto’s bij een autobedrijf, we namen ons vak serieus, en leverde perfect werk.

Het poetsen ging ons zo goed af, en oogstte zoveel waardering bij onze baas en later ook bij onze eigen klanten, dat we besloten onze eigen onderneming te starten!

We hadden 3 jaar ervaring, kregen eigen klanten, jawel, 1-7-2018 was het definitief! We stonden vanaf nu, op 15 jarige leeftijd, bij de Kamer van Koophandel ingeschreven met ons eigen autopoetsbedrijf.

We kochten een partytent, zetten die thuis op de oprit en zijn in de vakanties en op de zaterdagen aan het poetsen gegaan.

Na verloop van tijd hebben we ons gecertificeerd voor aanbrengen van keramische coatings, Ceramic Guard, de ultieme bescherming. Ook betrokken we in november 2020 een bedrijfshal aan Groot Overeem in Renswoude, hier beschikken we over de ideale werkruimte!

Tevens kriebelde de auto in- en verkoop al een tijdje, en zeker het hogere en sportievere segment. Daarom zijn we sinds begin 2021 RDW erkend, en kunt u bij de Gebroeders Goudzwaard ook terecht voor de aankoop van uw perfecte bolide!