Coaten

Een keramische coating beschermt jouw auto. De lak wordt extreem vuil- en waterafstotend ook zorgt de coating voor een diepere kleur en glans. Je auto is daardoor makkelijker te onderhouden en mooier dan nieuw!
Scroll verder

Het detailen en coaten van je auto en het uitharden van de keramische coating duurt gemiddeld 3 werkdagen. Natuurlijk hebben we een representatieve leenauto voor je beschikbaar.

WERKT TOT 3 JAAR LANG!

ALLE VOORDELEN VOOR JOUW AUTO

  • Je auto blijft langer schoon en is makkelijk te reinigen
  • Was insecten, vuil en vogelpoep moeiteloos af
  • Enorm diepe kleur en glans van de autolak
  • Lange bescherming tegen invloeden van buitenaf
  • Verhoogt de hardheid van de lak

ZO COATEN WE JOUW AUTO

Voordat we starten met het coaten ondergaat iedere auto een grondige detailbehandeling. Onder onze detailingdome zien we alle imperfecties in de lak en kunnen we de lak tot in de puntjes corrigeren. Dit is een hèèl belangrijk onderdeel van het proces, aangezien de coating alle imperfecties omhoog haalt die in de lak zitten.

Na het detailen wordt de auto voorbereid op het aanbrengen van de keramische coating, zo verwijderen we alle polijstresiduen, siliconen of oplosmiddelen en ontvetten we het oppervlak. Alles voor de perfecte hechting van de coating aan de lak.

Na het polijsten gaan de poriën van de lak openstaan. Deze moeten gevuld worden om ervoor te zorgen dat vuil niet makkelijk kan hechten. Dit kan met een wax of coating.

Het grote verschil in een wax of coating zit ‘m in de hechting. Een coating hecht zich diepere en vaster in de poriën van de lak dan een wax en bied daardoor een langdurigere bescherming.

Nu kunnen we de keramische coating aan brengen. Dit is een ultradunne, maar zeer sterke beschermlaag voor autolak. Dit proces vindt plaats onder onze detailingdome. Nadat de coating is aangebracht laten we de lak uitharden, minimaal 24 uur.

Als de keramische coating hard is, lopen we de auto nog één keer helemaal na in daglicht. Zo zie jij je auto namelijk straks ook. Na de finishing touch rijd je weg in een auto die beter beschermd èn mooier is dan nieuw!

Keramisch coaten

Advies vragen?

Vragen over keramisch coaten? We adviseren je graag.

Mart van Gebroeders Goudzwaard