BROTHERS IN CARS

Er gaat vrijwel niets boven het gevoel dat een nieuwe auto je geeft. Het chroom schittert, de grill fonkelt. Je ruikt het leer en kunt je spiegelbeeld zien in de lak. Kijk die hoofden draaien als je voorbijrijdt. Wat als je dat gevoel steeds opnieuw kon krijgen, zonder een volledig nieuwe auto te kopen?

Nou, dat kan dus. Welkom bij Gebroeders Goudzwaard. Wij zijn Mart en Coen. Pro’s in het detailen en coaten. Wij laten auto's harder shinen dan in de commercials. En hebben voor jou die luxe BMW, Mercedes of Audi waar je al jaren van droomt. Met de looks alsof ‘ie rechtstreeks uit de showroom komt, maar niet tegen de catalogusprijs.

Gebruikte auto’s weer als nieuw maken. Dat is wat ons al jarenlang drijft. Als brothers in cars stonden we al op twaalfjarige leeftijd auto’s te poetsen. En toen klasgenoten hun krantenwijk liepen, hadden wij ons eigen bedrijf. Want als je een kans ziet, moet je ‘m pakken toch?

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde, volwassen speler in detailing, coaten en de inkoop en verkoop van exclusieve auto’s. Vanuit onze moderne autostudio in Midden-Nederland speuren we in binnen- en buitenland naar de parels onder de occassions in het topsegment. En geven we dagelijks luxe bolides van klanten uit heel Nederland de ultieme behandeling. Pure wellness voor je auto.

Toewijding
aan elke auto

Onveranderd blijft onze absolute toewijding. Aan elke auto, voor iedere klant. We detailen, polijsten en coaten alsof we onze eigen auto’s onder handen nemen. En vragen ons bij de selectie van luxe, gebruikte auto’s steeds af: zouden we hier zélf in willen rijden?
Wij geloven: een beetje perfect bestaat niet. We gaan verder waar anderen stoppen en zijn pas tevreden wanneer jouw hart een sprongetje maakt.
Wij zijn de Gebroeders Goudzwaard. Specialisten in rijgeluk. En wij beloven je: als je bij ons wegrijdt denkt iedereen dat jij een gloednieuwe auto hebt.

Heeft u een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij helpen u graag bij al uw vragen

Coen van Gebroeders Goudzwaard

Contactformulier