Detailen

Detailing is pure wellness voor jouw auto. We reinigen het interieur en poetsen, polijsten én verzegelen de lak. Jouw auto voelt, ruikt en ziet er daardoor weer als nieuw uit!
Scroll verder

In onze luxe autostudio maken we gebruik van speciale verlichting, hierdoor kunnen wij de werkelijk staat van de lak zien en doormiddel van jarenlange ervaring, veel passie en de juiste producten tot een perfect eindresultaat brengen.

BINNEN 1 DAG KLAAR!

ALLE VOORDELEN VOOR JOUW AUTO

  • De lak van jouw auto krijgt zijn diepe kleur en glans terug
  • Je ziet krasjes en wasschades niet meer
  • Hardnekkig vuil zoals teer en hars verdwijnt
  • De lak van jouw auto wordt verzegeld en is daardoor beschermd
  • We reinigen je interieur op plekken waar je zelf niet bijkomt
  • Vlekken in bekleding verdwijnen
  • Je auto ruikt weer ultrafris van binnen
  • Het leer is weer mat en voelt nieuw aan

Zo detailen we jouw auto

We starten met het diep reinigen van je auto. Dit doen we grondig. Van de deurstijlen, de wielkasten, de motorruimte tot de binnenkant van de velgen en het verwijderen van het aangehechte vuil door middel van ‘kleien’.

De volgende stap? Een lakinspectie. We testen welke stappen we gaan uitvoeren om het gewenste eindresultaat te behalen. We maken gebruik van verschillende combinaties van een grove polijstpasta tot een ultrafijne polijstpad en een excentrische- of roterende machine. Hierna volgt de volledige lakcorrectie, dit is een intensief proces.

We gaan voor het maximale resultaat! Vervolgens ontvetten we de auto en brengen we een lakverzegeling aan.

Ook het interieur nemen we flink onder handen. Zo zuigen en blazen we de auto uit, reinigen de bekleding intensief en behandelen het leder. Dat doen we met oog voor detail. Zo brengen we strakke strepen aan in de gereinigde vloermatten. Alles om je die ervaring te geven als je wegrijdt: het gevoel dat je auto weer helemaal nieuw is!

Detailen

Advies vragen?

Vragen over detailing? Wij adviseren je graag.

Coen van Gebroeders Goudzwaard